აჭარული ხაჭაპური
Pages
აჭარული ხაჭაპურის ისტორია
აჭარის "სავიზიტო ბარათი"
საჭირო ჭურჭელი
საჭირო ინგრედიენტები
მომზადების წესი
ფოტო მასალა
ვიდეო მასალა
სად შეგვიძლია დავაგემოვნოთ??
აჭარული ხაჭაპურის "კონკურენტები"
ჩემს შესახებ
საჭირო ინგრედიენტები
მასალა 1 ხაჭაპურის ცომისთვის:
ფქვილი – 100 გრ.
წყალი (რძე) – 50 გრ.
საფუარი – 2 გრ.
ყველის სატენისთვის:
ყველი (ხაჭოსთან ერთად) – 75 გრ.
კვერცხი – 1–2 ცალი
კარაქი – 20 გრ.
წყარო
Home
Subscribe to:
Posts (Atom)